Termékek Menü

ET Halfüstölő

Ár:
14.990 Ft
Gyártó: EnergoTeam
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0574928-000
Kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő az Energo Team-től.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

EnergoTeam halfüstölő. A halfüstölésben rejlő gasztronómiai lehetőségeket mind a hétköznapokban, mind kempingezések és többnapos horgásztúrák során is ki kell használni! A kis tartályokat denaturált szesszel kell felönteni, majd a füstölés mértékét szabályozhatjuk a készülékkel.

Használata egyszerű: töltse fel az égőfejeket denaturált szesszel, majd helyezze a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. Helyezze a láng fölé a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe szórjon keményfa fűrészport. A fűrészpor fölé helyezze a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül zárja le a fedővel és ezt rögzítse. A füst intenzitása szabályozható.

A füstölő használatakor tartsa be a balesetvédelmi szabályokat, semmiképpen ne próbálja újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről győződjön meg, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 22.
Egy kicsit mintha jobb anyagból lenne, mint az átlag. Már két éve nyúzom és szeretem. Könnyen takarítható, tartós darabnak tűnik.
Termék címkék: energoteam, füstölő, halfüstölő