Termékek Menü

Lowrance ActiveTarget Live jeladó

Ár:
924.990 Ft
899.990 Ft
Kedvezmény: 3%
Az akció időtartama:
2022. 07. 04. -
Gyártó: Lowrance
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 15593-001
A Lowrance legújabb, élő képet adó jeladója, mely háromféle módban is képes a víz alatti világot valós időben, mozgásban megmutatni!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás és Paraméterek

Lowrance ActiveTarget™ Live jeladó –

Bemutatkozik a Lowrance legújabb fejlesztése, az eddigi legnagyobb felbontású és részletességű élőképes ActiveTarget™ Live jeladó, amivel úgy láthatjuk a halakat, mint eddig sehogy.

Az új feketedobozos szonár segítségével a mederfenéken vagy a bokrok között meglapuló ragadozókat is könnyedén felfedezhetjük, és az új technikának köszönhetően azonnali képen követhetjük végig műcsalink mozgását és azt, hogyan reagál rá a ragadozónk.

Az ActiveTarget™ 3-féle nézettel is rendelkezik!
DOWN lefelé pásztázó, FORWARD előre pásztázó és SCOUT felderítő módú nézet is beállítható a jeladó elhelyezésétől függően.


A lefelé pásztázó nézetben a hajó alatt, előre pásztázó nézetben a hajóorr előtt lévő terepet és az ott megbúvó halakat kémlelhetjük, míg az új SCOUT felderítő módban szintén előre, de közben széltében is betekinthetünk a víz alá.

Az új szonár feketedobozon keresztül (melynek szintén tápfeszültséget kell adni) kapcsolódik a vele kompatibilis kijelzőhöz az ethernet hálózaton keresztül, így nem foglalja el a már megszokott jeladók (Active Imaging, Totalscan, HDI jeladó, stb.) foglalatait, azokkal együtt lehet használni.Az ActiveTarget™ Live jeladó a Lowrance HDS Live, HDS Carbon és az új Elite FS GPS-es halradarokkal kompatibilis.

Műszaki jellemzők:

Tápellátás: 12V
Ajánlott biztosíték: 3A
Működési hőm.: -15°C és 55°C között
Vízállóság: IP67
Feketedoboz méretei: 219,3 mm x 192,1 mm x 72,9 mm
Feketedoboz súlya: 1.86 kg
Jeladó méretei: 149,8 mm x 82,4 mm x 58,0 mm
Jeladó súlya: 1,21 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók