Termékek Menü

II. Smart Fishing Pergető Találkozó és Horgászverseny

Smart Fishing
2018. 11. 14. 08:52:16

A Dél-Balatoni Vadmentő alapítvány szervezésében, és a Smart Fishing Magazin és Webshop szakmai támogatásával, ismét megrendezésre kerül a Smart Fishing Pergető Találkozó és Horgászverseny. A 2018. november 17-én, szombaton a Hidegvölgyi Horgásztó (Siófok külterületén) biztosítja a helyszínt, és a ragadozókban gazdag vízterületet a rendezvény számára.

P R O G R A M:

8:00 Az esemény egy leginkább csukahorgászatról szóló WorkShoppal, csali bemutatóval és igény szerint helyszíni teszttel kezdődik, ahol ismert horgászok, többek között Szegedi György (magyar bajnok, egyéni pergető világbajnok) Györke Zoltán (DAIWA, Cormoran), Szarvas Zoltán (ABU Garcia, Mitchell, Sebile) áll a megjelenő horgászok rendelkezésére.

Az eseményen tiszteletét teszi Pázmány Péter, aki a SurFer műcsali-szabadítót (a fenti képen) bemutatja az érdeklődőknek, és a tavalyi eseményhez hasonlóan ismét készül minden versenyző számára egy kis ajándékkal! Továbbá megismerhetjük személyesen és kifaggathatjuk a közösségi oldalakon "Pelikán ABU József" néven ismert, nagyon eredményes csuka pergetőt is, hogy mi lehet a sikerei titka!

10:00-11:00 Speciális (rapid) fekete sügér fogó verseny (a kis tavon csak egyes horog lehet a műcsalin - továbbiak a helyszíni tájékoztató szerint)

11:00-15:00 Parti pergető horgászverseny következik a nagy tavon. Az értékelés a kifogott halak darabszáma és teljes hossza alapján történik majd. (A nagy tavon horog szempontjából nem lesz semmiféle korlátozás!)

15.00- Ebéd, eredményhirdetés

A legügyesebb horgászok értékes díjazásban részesülnek a Dél-Balatoni Vadmentő alapítvány és a Smart Fishing Webshop felajánlásával.

I. helyezett díja 35.000.-  Ft értékű smartfishing.hu vásárlási utalvány

II. helyezett díja 25.000.-  Ft értékű smartfishing.hu vásárlási utalvány

III. helyezett díja 20.000.-  Ft értékű smartfishing.hu vásárlási utalvány

A legnagyobb hal különdíja: 20.000.-  Ft értékű smartfishing.hu vásárlási utalvány + 1 db SurFer horogszabaditó készet Pázmány Péter forgalmazó felajánlásával.

Regisztrációs díj: 3000 Ft, ami teljes mértékben levásárolható a smartfishing.hu webáruházban 2019. június 30-ig. A regisztrációs díj tartalmazza az étkezés és a napijegy költségeit is! Fenntartjuk a jogot arra, hogy limitáljuk a résztvevők számát! A nevezéseket a regisztrációs díj befizetésének sorrendjében vesszük figyelembe!

A regisztrációs díj előzetesen utalandó a Smart Fishing Kft. számlájára (OTP BANK 11704007-21395947) Ha valaki nem a saját számlájáról utal, a megjegyzésben feltétlenül szerepeljen a versenyre jelentkező horgász neve! Kérjük, mindenki tüntesse fel, hogy „nevezés”! Speciális (de korlátozott) ragadozós termékkínálatból a helyszínen is lesz lehetőség a regisztrációs díjak levásárlására. Akár egy online vásárlással is lehet jelentkezni az eseményre, a megjegyzésbe feltétlenül kerüljön bele a "Nevezés a versenyre"!

A verseny a „no kill” szellemében zajlik, ügyelve a halak biztonságára. Ezért mindenkit kérünk, hogy merítőszákot, a horogszabadításhoz megfelelő matracot, hosszú csőrű fogót, csipeszt és egy hal hosszának mérésére alkalmas centit hozzon magával. (Akinek matraca nincs, annak biztosítunk a helyszínen.) A verseny szabályai az országos horgászrend pergetésre vonatkozó szabályait követik, használható mindenféle műcsali, legyen az wobbler, villantó, vagy plasztikcsali. Az értékelés a ragadozók darabszáma, és a teljes hossza alapján történik. A következő halfajok számítanak (a kopoltyúfedél leghátsó vonalától előrébb történt akadás esetén): csuka, süllő, fekete sügér, csíkos sügér, harcsa, csapó sügér.

További információ:

Szarvas Zoltán, a Smart Fishing részéről: 20/9557-407

Hidegvölgyi Horgásztó és Vadaspark: 30/3200-370

Megközelítés: