Termékek Menü

Haltisztító deszka - összecsukható

Ár:
5.390 Ft
4.990 Ft
Kedvezmény: 7%
Az akció időtartama:
2020. 09. 01. -
Gyártó: Energo Team
Elérhetőség: Néhány nap
Cikkszám: 0580901-050
A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz segítségével egyszerűen és biztonságosan pucolhatjuk meg halainkat.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egy láthatóan egyszerűnek tűnő feladat is okozhat sok-sok bosszúságot. Ha elege van már a műanyag, vagy a fa vágódeszkák nyálkától csúszóssá vált felülete okozta gyötrelmes halpucolásából, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja új termékünket.
A csíptetővel és speciális csúszásgátló felülettel ellátott eszköz egyszerűen és biztonságosan használható. A tisztításra váró halat a farokrésznél beszorítjuk, így a nagy felületnél fogva stabilizálni tudjuk az egész törzset a pucolás teljes művelete alatt. Ha végeztünk, nem maradt más hátra, csak a meleg vizes mosogatás, de ha úgy kívánjuk, mosogatógépben is tisztíthatjuk praktikus eszközünket.

Az igazán finom halételek elkészítése az alapanyagok előkészítésén múlik!
A különféle halfajok megtisztítása különféle technikákat igényel. Legfőképpen a pikkelyezés a pucolás legsarkalatosabb pontja. Eddig egy hagyományos vágódeszkán kellett a kiszemelt halat a pikkelyektől megszabadítani, ami nem egy könnyű feladat. Ha nagyméretű hallal szerettünk volna elbánni, nagyméretű deszkát kellet használnunk. Ennek a tárolása, főleg egy kisebb lakásban igen nehézkes volt. Miután megtaláltuk a megfelelő méretű deszkát, valahogy meg kellett küzdenünk a rajta lévő hal stabilizálásával. Ez valljuk be soha sem sikerült igazán. Így amellett, hogy a hal megtisztítása hosszadalmas volt, még balesetveszélyes is. Továbbá késeink élét is nagyban csorbította ez a művelet.

Kifejlesztettünk tehát egy olyan segédeszközt, mellyel gyerekjáték a halpucolás és nem mellékesen pillanatok alatt prezentálható, a friss és hibátlanul előkészített alapanyag. Méreténél fogva nem okoz gondot egy nagyobb méretű, akár 2-3 kilós hal megtisztítása sem. Összecsukható, így a használat után a lehető legkisebb helyen tárolhatjuk. Anyaga műanyag, ez egyet jelent azzal, hogy könnyen tisztítható, szagmentesen tudjuk elrakni a következő használatig. Ez a tulajdonsága hatalmas előny a régebbi fa vágódeszkákkal szemben, melyekből különféle technikák kellettek, hogy ki tudjuk venni a jellegzetes halszagot. Ám az igazi innováció abban a csíptetőben rejlik, melyet a deszka elején helyeztek el. Ide befogva a halak farok részét, biztonságban, balesetmentesen tudjuk pikkelyétől megszabadítani kiszemeltünket. Erős rugójának köszönhetően stabilan tart és ténylegesen megkönnyíti a halpucolást.

Már csak hab a tortán az a speciális kör alakú segédeszköz, mellyel szinte ledörzsöljük a pikkelyeket a halakról, így nem kell kedvenc késünket tönkretenni és nem utolsó sorban időt spórolunk meg. Mi sem bizonyítja jobban kiváló használhatóságát, hogy Andrejszky Zoltán is mellette tette le a voksát, amikor a Halimádók Konyhája című műsorához kellett jelentős mennyiségű halat tisztára mosni, tisztára pucolni. Az Összecsukható Haltisztító Deszka használatával időt és fáradtságot takarítunk meg, ami kötelező feladat helyett, kellemes időtöltéssé varázsolja számunkra a halételek elkészítését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: deszka, halpucoló, haltisztító